Честит първи сняг на Петковден

Току що заваля първия сняг за годината, а днес е Петковден. Празника, в който идва Зимата и есента си отива. Днес като че ли точно на този ден Природата ни каза „Зима е, ще ви затрупам и изстудя къщите ви“. Минути след това снега изчезна и се появи студено слънце, което каза „Спокойно, само се шегувам, но ви предупреждавам. Обличайте се!“ Хората по улиците вече подсмърчат, а в офиса пуснахме отоплението. Спомням си, че беше сякаш съвсем скоро, когато се сбогувах с лятото и посрещах есента. А днес се сбогувам и с нея и посрещам зимата.

Работата ни продължава динамично и забързано и температурите няма да ни попречат, както не ни попречеха и летните жеги преди месеци.

честит първи сняг на петковден
Честит празник на всички Петковци и Петки. Овчарите могат вече да пуснат кочовете да оплодят овцете, а жените на овчарите не трябва да работят докато кочовете и овцете се забавляват, за да се родят здрави и жизнени агънца.

Днес също ми дойде и поканата от Гугъл за Google Wave. Активирах я, изпратих няколко покани на мои приятели. Сега ще погледам странно интерфейса на системата докато и свикна.

Поздрави и успех на всички. И сериозно… обличайте се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *