31 Август – лятото ни свърши

Макар и все още да не е свършило астрономически, след края на август повечето хора имат онова усещане, че лятото е свършило. И да гледаме календара, на практика е така. Сега се връщаме към работата и докато се усетим, лятото ще свърши и астрономически. Дори времето се промени. Днес е по-хладно и духа. От хората съм, които най-много обичат есента и доброто е, че продуктивноста ми ще се покачи отново. А най-доброто е, че няма да има жеги, дори с цената на това, че след есента идва зимата.

Сега отново ще можем да се разхождаме по всяко време на деня, да отваряме прозорците дори по обяд и да не ни се налага да пием айран със сол и по 4 литра вода на ден (аз ще продължа, тъй като обичам водата в големи количества).

Разгледахте вече снимките от ваканцията, всички ги харесаха, само Марио Пешев (на който лятото и жегата се отрази най-тежко) коментира. Видяхте малкия статус в блога ми под снимката. Идеята разбира е от Facebook. Статуса е „най-вървежното“ нещо там. И сега това е първия блог със статус, така че ще знаете от къде е идеята, когато и други блогъри започнат със статус в личните си или професионални блогове ;)

Докато сме на вълна Facebook, от долу в дясно на блога ми е апликацията на NetworkedBlogs.com, чрез която можете да ме „следвате“ и във Facebook. Промоцията няма да се изчерпи с определени количества.

Най-важното от деня обаче и от края на месеца си остава един завършен проект, които остава само да се качи и да се подпише приемо-предавателния протокол. Новината за мен и Веселин Тодоров е добра наистина. Доста удовлетворени и успокоени, тъй като проекта не беше лесен, лек и бърз. Напротив. „Отвън“ няма да изглежда нещо сложно, но само ние си знаем какво точно се случва в админската му част и функционалността му (е да, и клиента).

Наслаждавайте се сега на пред-есенната прохладна вечер. Заслужава си!

П.С.
Марио, ти се налаждавай най-много. Знам, че с нетърпение очаква края на лятото

5 коментара към “31 Август – лятото ни свърши”

  1. Марио така и не отиде на почивка, така че ти благодаря поне за снимките :) Важното е да продължим с креативен процес наесен, пък летата няма да избягат.
    Аз пък планирам 1-2 уикенда почивни през септември, така че смятам да обявя края на лятото около рождения ми ден, сиреч втория октомврийски ден ;)

  2. Ти само гледай да не забравиш как се пише plain PHP. Клиента си има подписан договор и спецификации с нас.. И важното е, че всички са отново доволни :)

  3. То и клиента даже си няма на идея какво всъщност става като натиска по иконките от страна на пхп-то :)

    Истината за проекта е, че plain php-то saved my day и е поредното доказателство, че не винаги трябва да използваме PHP фреймуорк за щяло и нещяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *