Къде е онзи продукт, който всички обичат?

Къде е онзи уникален продукт на пазара? Онзи продукт, който всички си купуват, който всички обичат и си говорят на семейната трапеза вечер за него.

продукция и пазар, отровната реалност

Къде е онзи уникален продукт, които освен че всички обичат, не те убива със своя аспартам и консерванти?

Къде е онзи продукт на пазара, които няма нужда от реклама и заради който маркетинг специалистите не се срамуват:

– Ти сега над какво работиш
– Еми… еди кое си.
– Ау, ами дето е токсично?
– Ще го измислим. Бюджет за реклама има.

Къде е онзи продукт, който го произвеждаме ние, или бащите ни, а не бащите на Джеки Чен.

Трябва ли в кренвиршите да има „сега повече месо”, а млякото да е вече по БДС 2010? И телетата, които стават на сертификат Стара планина, да са яли соя, което води до соеви следи.

Защо цената е намалена този месец, само и само, за да си купя, това, което ми предлагате? Защо цената не е еднаква през цялата година? Толкова ли се страхувате, че в продуктите на другите има повече месо, не-отровна захар, или че ще издържат до изтичането на гаранцията? Не, нямат повече месо, имат бисулфиди и метабисулфиди точно като вашите!

Знаете ли, че ако сложите месо вместо фекалии, няма да се разорите, а загубите от няколкото милиона тази седмица, могат да ви донесат няколко стотици милиона следващата?

Знаете ли, че ако не ни убивате с агрегатите си в храните ни, ние ще живеем по-дълго, ще я купуваме повече, и най-вероятно пак ще я харесваме.

Знаете ли, че няма да ви се разсърдим, ако техниката ви наистина работи повече от месец?

Знаете ли, че ако сеете истинска култивирана продукция вместо ГМО, няма да дойде края на света? Това е доказано в лабораторни условия.

И най-важното, защо трябва да ни превръщате в консуматори зомбита, които купуват продуктите ви, само ако те скачат и пеят на телевизора ни? Ние ще ги купуваме, много повече, ако вие направите първия продукт, които всички обичат.

Не е толкова трудно. Толкова е лесно, да ви обичат.

4 коментара към “Къде е онзи продукт, който всички обичат?”

  1. За съжаление грозната истина е, че нямаме качествени продукти. Производството и реализацията на продукцията не се следи. Хранителните продукти стават все по-некачествени и вредни, а вкуса на консуматора деградира все по-интензивно.

  2. Иван, привет! Ще се радвам да споделиш любимите си продукти, които са ти ТОП и са безвредни и всички ги обичат и им се радват. Но факта, че аз самия, нямам ТОП продукт, както и веднага мога да намеря поне 10 лични познати и приятели, които също няма да се застъпят над нито един продукт, ще бъде показателен. После ще трябва и ти да питаш твоите приятели и познати имат ли любом мега хипер дупер продукт. И в крайна сметка, не трябва да забравяме за финал съдържанието им.

    Поздрави от мен :)

  3. Прочетох тази статия и наистина ми хареса твоя начин на мислене, но мога да кажа че няма такова нещо като уникален продукт, които да се харесва от всички и същевременно да е безвреден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *