Вечеря, почивка и хубава музика – нужда на всяко човешко същество

Няма човешко същество, което да няма нужда от изкуство и творчество в живота си. Аз като такова, имам нужда от музика всеки ден. Особено след дългия работен ден, когато главата ми е пълна не само с PhotoShop и XHTML, ами и с каквото е минало покрай мен, а то не е малко. Най-динамично е при завършване на проекти и в такива периоди имам чувство, че дните са доста дълги. Да не се увличам, че е време за почивка, вкусна вечеря и … музика.

А ако се чудите каква е тази странна песен, това е една група, която има нова вокалистка от известно време, така че симпатичната Tarja Turunen от видеото с красивия глас няма да я срещате особено на концерти и вече я няма в албумите. Според феновете и мен, това е доста голяма загуба, но освен, че е друга тема, е и минало. Като ми беше по-зеленото време не бях фен, но пък сега наваксвам. Приятно слушане!

Публикувано в Лично с етикети , , . Постоянна връзка.

3 коментара по Вечеря, почивка и хубава музика – нужда на всяко човешко същество

  1. Значи може да обменим идеи. Спрямо моите 50-тина гигабайта рок и метъл на твърдия диск. :)

  2. хах :)
    аз не слушам електронна/хипхоп музика през по-голямата част от времето.

  3. Sleeping sun е невероятно парче, а Tarja си прави самостоятелни записи сега, които не са лоши. Впрочем, не знаех, че слушаш и не-електронна/хипхоп музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>