Честит Рожден ден, Марио

Марио ПешевСкъпи ни, Марио, честит рожден ден! В този хубав слънчев приятен есенен ден, ти пожелавам най-искрените и хубави неща, които някога си мечтал. И освен, че ти желая да станат реалност, вярвам, че ще постигнеш много повече от тях и живота ти ще е изпълнен с приятни изненади, лично щастие и професионални успехи. Нека живота ти да няма таван. Радвам се, че си нашия забавен, симпатичен и красив Java Гуру. Дълги години да ни обогатяваш и с лафове като „Първо го блогвам, после го фейсбуквам и накрая го туитвам“.

Хубаво да си изкараме днес! И си носи онова извънземно устройство, което наричаш телефон, за да можеш да блогваш и фейсбукваш бързо забавните моменти от вечерта.

Поздрави,
Радев

Един коментар към “Честит Рожден ден, Марио”

  1. Много ти благодаря, приятелю :) Надявам се да сте изкарали приятно сред природата в китното селце и да си успял да релакснеш поне една вечер с приятни хора. Колкото до извънземното ми устройство, умишлено бях решил да се ограничавам от технологии и Интернет тази вечер, за което не съжалявам, тъй като така отделих повече време на прекрасната компания, която ме бе уважила :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *