Управление на проекти с обучение без учебник и лекции

Управление на проекти обучение – този силно търсене фраза в Интернет днес, но с оскъдни обучителни материали, стари учебници и преписвани и превеждани лекции, които вече нямат много смисъл.

Това вече приключи. „ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖМЪНТ АКАДЕМИЯ“ PMA.BG вече стартира и има намерение да промени старото обучение по управление на проекти с нови проджект мениджмънт принципи, практики и реално истинско познание от работата на истинския проджект мениджър днес.

Сертификат и курс за Certified Project Manager

Няма да бъда многословен. Запишете се в Certified Project Manager курса, и освен цялото познание на много изгодна цена, ще получите и съвсем истински сертификат.

Следващият курс, който ще ви препоръчам е, курсът за Продуктов мениджър. След него, вече ще сте една завършена, силно компетентна професионална личност, която наистина ще може да се реализира навсякъде.

И за финал, ако вашето управление и ръководство, най-накрая, в 2019 или 2020 година, или някога в близкото бъдеще, успее да разбере и приеме Scrum, „Проджект Мениджмънт Академия“ (PMA.bg) предлага най-лесният, разбираем и изгоден курс за Scrum Master.

Поздрави и пожелания за успешни мениджмънт преживявания! Не забравяйте, че най-важното нещо в живота и в кариерата, е да бъдете разумни.

Управление на проекти обучение за студенти

Всички студенти могат да се възползват от обучение по управление на проекти от „Проджект Мениджмънт Академия“ на изкючително преференциални цени. Това новото допълнение към статията и новата добра новина за цялото общество в България.

PMA със своята програма GREEN стартира сериозна инициатива, чрез която иска да предложи на всички студенти в България, сериозно обучение по управление на проекти, с такса която е достъпна за всеки студент и ученик.

Вече има ангажираност, интерес и записани млади амбициозни граждани на страната ни и обучителната програма бързо набира интерес. Побързайте да се включите или да споделите тази нова, за да дадете възможност на близки от вашето обкръжение да се възползват от тази чудесна иновативна образователна възможност.

Записване за обучение по управление на проекти, условия и кандидатстване

Условията за записване в програмата на PMA са лесни и логични. Първо, вие трябва да сте студент, активен и записан в учебно заведение – колеж или университет. Няма значение дали е частен или държавен.

Няма изиквания към това да сте записан в специалност управление на проекти към вашето учебно заведение. Няма изисквания и за опит. Напротив. Инициативата е насочена за младите хора без опит, които се нуждаят от сериозно обучение и старт в кариерата си.

И последното логично изискване е, да се свържете с Акдемията на адрес: academy@pma.bg и да заявите своето желание за записване.

Максималната възраст за студентите, които желаят да се включват в проджект мениджмънт обучението е, 25 годишна възраст.

Записване в програмата от ученици

Още едно допълнение към тази чудесна новина е, че ученици също могат да се включат в курса на Академията. Изискването е да имат навършени 18 години, и разбира се, да са записани в българско учебно заведение за средно образование.

Такса на обучението

За студентите и учениците, специалната цена за целия курс и сертификата е 130 лв. Това наистина променя драстично възможностите за научаване на важните бизнес умения от младите в България. Още веднъж, моля споделете тази новина с вашия социален кръг или Интернет среда.

В тази статия за управление на проекти, можете да намерите основна терминология и някой фази и принципи от стария и класически проджект мениджмънт. Все пак ще ви е полезна, когато поемете по вашия нов път в управлението на проекти.

17 коментара към “Управление на проекти с обучение без учебник и лекции”

 1. Здравейте! Разбирам разликите. Най-много разбирам обаче разликите в цената. При това ниско предложение относно таксата, възниква в мен въпроса какво е качеството на курса?
  Надявам се да приемате въпроса ми трезво и нормално. Любопитно ми е реално. Благодаря предварително!
  Станимир Спасов

 2. Приввет! Каква е таксата за обучението ако вече не съм студент? Какво ми е нужно да се запишша?

 3. Здравейте, Атанаска Кирчева!
  Периодът на обучение не е фиксиран, а е напълно гъвкав. Нямате начална дата на стартиране на курса си или крайни срокове за приключване. Обучението е много иновативно, вие учите само в свободно за вас време и отделяте толкова енергия и усилия, колкото можете да си позволите за момента. Ако се наложи да прекратите своето обучение временно, във всеки момент може да го продължите от там, докъдето сте стигнали. Това по никакъв начин няма да застраши вашите оценки или обучение като цяло. Поздрави!

 4. Здравейте, Антон! Без съмнение това е много интересна инициатива, която си струва да се разгледа в детайли и да се опита. Можете ли да посочите ако знаете какъв е периода на обучение? Благодаря предварително!

 5. Здравейте, Калинка!
  Точно така много правилно сте намерили тази информация и задавате хубав въпрос. Днес актуализирах статията и добавих информация за това специално обучение по управление на проекти предназначено за студенти и ученици. Заповядай в сайта на Академията PMA.bg и можеш вече да научиш всички детайли. Поздрави!

 6. Здравейте! Потърсих доста информация по темата, но не можах да намеря, за това питам и тук. Извинявам се предварително! Видях в Linkedin едно съобщение, което гласеше, че предлаганото обучение по управление на проекти на Проджект мениджмънт академия скоро ще бъде предложено на студентите в България на много изгодни за тях цени и с преференции. Тъй като нямаше допълнителна информация по темата, а аз се интересувам, бих искала да попитам как мога да се запиша за това обучение като студент? Каква ще бъде цената на курса по управление на проекти при положение че отговарям на условията, ако има такива? Как да се запиша в кампанията? Мерси много! Ще се радвам на отговор!

 7. Към обучението има всичко необходимо. Всяка тема е представена в платформата с обяснения и детайли. Четете си всички модули и към всеки от тях имате практически задания (домашни), които трябва да направите. Няма изпити, а цялото обучение е под формата на практика и дискусии с ментори. Когато нещо не ви е ясно, спокойно питате вашия ментор. Ако нещо по вашето домашно не е наред, ще получите коментар какво можете да подобрите. По този начин няма как да остане някаква тема неясна и неразбрана. Поздрави и успехи!

 8. Зравейте, Костадин! Прав сте за всичко, което казвате. Съвременното обучение трябва да е онлайн. Разбира се, не винаги, защото много практики и специфични материи изискват колаборация на хора на едно място. Онлайн обучението дава възможност на хора от множество локации и зони да се включват в обща образователна активност. Може да ускори процеса на обучение и да улесни процесите. Това са плюсовете като цяло. Динамичността на информацията и съвременните практики и тенценции, така или иначе трябва да се актуализират, независимо от средата и формата на обучение.

 9. Всички съвременни системи за обучение са онлайн. Лекциите и учебниците са само в Българските университети. Учебниците са за да се продават на студентите и да се изкарват пари на техен гръб, нищо че са платили вече една солидна такса за семестър. Да не говорим, че много учебници, които се пробутват на студентите принудително, дори е срамно да се нарекат учебник. Познавам няколко човека, които учат управление на проекти и ги съветвам изобщо да не споменават нищо от обучението им на интервю на работа. Само да го изтъкнат като завършено образование, но при разговорите да използват допълнително научените неща от Интернет или други курсове. Всъщност, това би бил общовалиден съвет за всяко българско образование и материя на обучение, кандидатстване на работа и професия.

 10. Здравейте, Севдалина! За това обучение ви е нужно само мотивация и амбиция в сферата на управление на проекти. Учебик или лекции не са нужни, защото докато един учебник по управление на проекти в България, или където и да е другаде бъде написан и приет от МОН, то вече можем да смятаме, че е остарял. В този иновативен курс имате дигитални онлайн материали, които могат да се адаптират и обогатяват по всяко време, за имате най-съвременното обучение по проджект мениджмънт.

 11. Здравейте, г-н Радев! Може ли да уточните какво означава, че за това обучение по управление на проекти не е нужен учебник или лекции? Към курса ли има предоставени материали или по някакъв начин се включват учебни материали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *