Винетки от Пикадили! Реклама номер 1 за седмицата

Колко по-удачна и таргетирана реклама от това, докато се возиш в колата да чуеш по радиото реклама, която ти рекламира удобството, докато ходиш да пазариш от Пикадили, да си купиш и винетката?

Не е задължително да пазарувате в Пикадили, за да си вземете винетка. Може просто да отидете да си я купите, а така и така сте там, защо да не напълните и торбите за вечеря?

Много добра търговска стратегия и реклама, която ме впечатли днес на фона на рекламите, които просто подминаваме.

А прясно изцедения цитрусов сок там ми е любим. Но стига съм хвалил Пикадили за без пари!
В разгара на зимата сме и не забравяйте продуктите с високо съдържание на витамини. И за финал да си припомним, че в шипките и в червения пипер има много по-голямо количество витамин C от всички цитрусови плодове накуп.

Реклама на винетка от Пикадили

Публикувано в Мисля си с етикети , , . Постоянна връзка.

13 Responses to Винетки от Пикадили! Реклама номер 1 за седмицата

 1. Аквис каза:

  Пикадили са ми любимци и винаги пазарувам от там.. още повече, че са много близко до нас.

  Въпроса за рекламата … на мен не ми се струва толкова гениален. Идеята е хубава, но дали точно в Пикадили. Те нямат много голяма верига и съответно са на по-малко места в София и Варна. Даже във Варна май са повече.

  В подкрепа на рекламата мога само да кже, че като се замисля колко хора ползват паркинга на мола само за това да минат през пикадили (т.е. са с колите си) може и да има логика в крайна сметка.

 2. Krisko каза:

  Не е чак толкова голяма екстра това, по важно е на бензиностанциите да има, че често пъти ми се е случвало да тръгна някаде с нагласата, че ще си взема седмична винетка от някоя бензиностанция и да е нямало в 3-4 такива.

 3. Sulla каза:

  А в Елемаг пък правят застраховки. И какво от това?

 4. boris каза:

  Рекламата си е реклама – лоша или добра – реклама.
  Надали бих си купил винетка точно от Пикадили, но щом са решили да пуснат значи все пак имат нещо на пред вид. Явно искат да задоволят колкото се може повече претенциите на свойте клиенти.

 5. Peter каза:

  Идеята всъщност не е лоша. Опитват се да разнообразят гамата от продавани продукти. Лошото е че приятни(ако вообще има такива) реклами все по радко се забелязват, направо имам чувството че мобилните опретатори се съредновават кой ще изкара по голям тъпизъм. Наистина, ако неможеш да направиш дорба реклама която се забелязва е по лесно да направиш дразнеща която се запомня …

 6. Иван каза:

  Много добра идея, нищо чудно скоро да пуснат и автомобилни гуми :)

 7. Цветомир каза:

  Междодругото пикадали от няколко месеца насам предлагат и покупките на други стоки, от рода на винетки, билети за мачове и т.н., което е много добре.

 8. ivo каза:

  Идеята си е супер – Евала

 9. Бижута каза:

  Това си е не само добър рекламен, но и добър маркетингов подход, който в случая можем да определим като „да съчетаем полезното… с полезното“ – хем покупки за вечеря, хем винетка. Малко е нетрадиционен, но ми се струва умен и печеливш този ход от страна на Пикадили.

 10. калин каза:

  това са основни неща в маркетинга – не знам само защо повечето компании не го правят. Всъщност така ще се отличат професионалистите от тези, дето гледат бизнеса си през пръсти

 11. Сами, едва ли е заради това. Пикадили не страдат от липса на клеинти.

  Николай, ако ще е пълнене само с два кремвирша хляб и мляко е добре. Но на някои едва им се побират в багажника всичко напазарено :)

 12. Сами каза:

  Интересна статия, явно до толкова им е спаднала клиентелата заради високите цени, че решават и винетки да предлагат :D

 13. Идеята е повече от печаливша! Забелязвам, че някои хранителни вериги пускат промоционална стока за деня или седмицата. Хората виждат, че цената е 50% от пазарната и отиват да купуват, но така и така са там пълнят чантата и с хляб, кисело мляко, сирене и 2 кремвирша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *