Кой е Антон Радев и какво прави

Казвам се Антон Радев. Портфолиото ми включва работа (2004) като уеб дизайнер за две години в популярния български холдинг Уеб Медия Груп. Две години (2006) работих интерфейсен дизайнер в Dobrosoft.

Основах Уеб Дизайн България Груп през 2008 година заедно с Веселин Тодоров, където се грижихме за всички проекти и за щастието на нашите клиенти. Дадох много от себе си, за да позиционирам фирмения ни уеб сайт на топ позиции в Google. Наясно съм, че много експерти в областта и до днес завиждат на тези постижения, но за мен беше като игра – винаги искам да бъда първи. С гордост подобрих състоянието и успехите на компанията заедно с моя бизнес партньор Тодоров.

През 2011 година бях нает от голяма компания, където трябва да се доказвам всеки ден. Всички там се доверяват на мен, както аз се доверявам безрезервно на моите качества и отговорност. Работя под стриктна конфиденциалност, която няма срок на изтичане. Да, аз съм лоялен служител.

Бъдещето е винаги неизвестно. И точно това му е най-хубавото и забавното :)


Аз уча. Може би това е най-важното качество, което трябва да отбележа в началото.

Работил съм в различни условия по различни проекти.

Приемам грешките си.

Намирам силата да ги коригирам.

Ако трябва да дам кратък съвет на някого, то той ще бъде: „Учи без значение от прогреса и скоростта. Ще бъдеш благодарен на себе си след време. По този начин ще измериш успеха си. Да го правиш сега няма да ти бъде от полза.”
Върши си работата без да се оплакваш. Не се оплаквай най-вече на себе си.

Приемай грешките си и намирай силата да ги коригираш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *