„Мяу“ не решава проблема понякога

Днес рано сутринта на път за офиса Веселин Тодоров ми се обади по телефона и ми каза да взема храна. В последствие разбрах, че си имаме чисто ново коте пред офиса на Уеб Дизайн България Груп, а знам, че колегага е силно влюбчив в тези симпатични създания. Докато пристигна, разбрах, че вече цялата уличка се радва на малкия бандит и поради липса на друго котешко присъствие в района, всички се забавляваха с него. От постоянното досадно жално манипулативно мяукане и постоянното снабдяване с парченца от кренвирш „Leki“, които взех по пътя от близкия магазин, не остана време да му измислим име.

Трудната задача беше, да му обясним, че все пак няма да е добра идея да живее в офиса, където се чувстваше много уютно.

За щастие се появиха симпатичните момичета от козметичния салон в съседство до нас и започнаха да го глезят, а от детския клуб го гостиха с мляко. Малкия се справи и с млякото, след което победоносно изчезна.

После се появи и уличния Киро, които днес е спал до късно и не заслужи снимки. Съжалихме го и нахранихме и него, тъй като ни е любимото куче Киро в целия свят.

„Мау“ реши проблема с глада тази сутрин, но в бизнеса мяукането и мъркането не помагат в повечето случай, така че трябваше да се организираме и да продължим проектите.

Още снимки с малкия бандит можете да видите в специалния му фото албум в страницата на Web Design Bulgaria Group Ltd. във Facebook.

Първото коте уеб дизайнер
Първото коте уеб дизайнер
Веселин Тодоров обучава косматия начинаещ
Веселин Тодоров обучава косматия начинаещ
Снимката...
Снимката...
... и идеята за новия ни плакат :)
... и идеята за новия ни плакат :)

И помнете, че мяукането и умилкването помагат, но когато нямат шансове, сядайте си на столовете и се захващайте с работата :)

4 коментара към “„Мяу“ не решава проблема понякога”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *